Secure Sockets Layer (SSL Technology)

Footby.no bruker SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) for å gi deg den sikreste og sikreste shoppingopplevelsen som er mulig. SSL-teknologi muliggjør kryptering (kryptering) av sensitiv informasjon, inkludert passord og kredittkortnummer, under dine online-transaksjoner. Alle skjemaene på nettstedet vårt er sikret med SSL-teknologi, slik at din personlige informasjon forblir trygg og ut av skadelige hender.

Industri Standard Firewalls

Footby.no-servere er beskyttet av sikre firewalls-kommunikasjonsstyringsdatamaskiner spesielt utviklet for å holde informasjonen sikker og utilgjengelig av andre Internett-brukere. Så du er helt trygg mens du handler.

SSL Technology, Trustwave og Industry Standard Firewalls jobber sammen for å sikre ditt personvern og å bidra til å beskytte dine personlige data.

Personvernregler

Footby.no liker ikke det når noen gir bort vår personlige informasjon, og heller ikke deg! Derfor leier vi ikke, selger eller deler dine personlige opplysninger med noen. Vår personvernspolicy beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles inn og hvordan dine personlige opplysninger kan brukes.

ofte stilte spørsmål

Har nettstedet ditt en sikker tilkobling? Hvordan kan jeg fortelle om det er en sikker forbindelse?

Vårt nettsted bruker SSL-kryptering for å sikre kommunikasjonen av all sensitiv informasjon som passerer mellom nettleseren og våre servere. For å bekrefte at det er en sikker tilkobling, bør du se https: //secure-www.Footby.no / .... i nettadressen. "Https" indikerer at det bruker SSL. Videre bør du se en gul lås nederst til høyre i nettleseren din.

Skal ikke adresselinjen vise https: // heller enn http://www.Footby.no/? Betyr ikke 's' på slutten at det er en sikker forbindelse?

Vi bruker bare https: // for våre sikre sider, det vil si de sidene som overfører konfidensiell informasjon, for eksempel innlogging, min konto og utskriftssider. Sider som bare brukes til produkter eller blogger, vil fortsatt bruke den vanlige http: // siden ingen sensitiv informasjon blir sendt gjennom dem.

Hvorfor fungerer ikke tilbakestilling av passord? Hvorfor må jeg ringe Footby for å få passordet ditt endret?

Det tar ca 2-3 minutter for en e-postmelding for tilbakestilling av passord som skal sendes siden vi samler alle forespørsler innen en 2-minutters tidsramme og sender dem ut i batchene. Vær også oppmerksom på å sjekke mappen "spam" eller "søppelpost" i e-postklienten din. Endelig, hvis du bruker bedriftens e-postadresse, må du være oppmerksom på at firmaet ditt kan ha et sentralisert spamfilter som kan blokkere slike e-poster. I så fall må du sjekke med firmaets IT-avdeling for å se om de har karantene i e-postmeldinger for deg fra Footby.no og be dem om å frigjøre dem.

Hvis jeg lagrer betalingsinformasjonen i systemet ditt, vil det være trygt?

Ja! Vårt fantastiske sikkerhetspersonell går i stor grad for å sikre sikkerheten til våre kunders betalingsinformasjon. Ikke bare er vi PCI-kompatible og krypterer tilkoblinger ved hjelp av SSL-teknologi, og vi krypterer også betalingsinformasjon som reiser i vårt firma også. All betalingsinformasjon er kryptert mens den er lagret i et nettverk som er brannmur fra resten av selskapet og internett.